Een thuisgevoel komt er pas wanneer de inrichting van uw appartement of loft uw eigen innerlijke zelf weerspiegelt. Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw interieur is de spiegel van uzelf.

Inrichting appartement

Bij de renovatie of afwerking van uw studio, appartement of loft gaat het niet uitsluitend over het vernieuwen van de waterleiding, de verwarming of de elektriciteit. Uiteraard zijn dat heel belangrijke elementen om kwalitatief en comfortabel te kunnen leven, maar die creëren op zich nog geen thuisgevoel. Thuisgevoel komt er pas wanneer uw interieur uw eigen innerlijke zelf weerspiegelt. Interieurs waarin u zich thuis voelt, zijn dan ook per definitie heel persoonlijk.

Een interieurstijl is een bepaalde sfeer waarmee u, uw interieur inricht. Welke inspiratie u in uw studio, appartement of loft hebt, hangt af van uw karakter, uw smaak, uw levensstijl en vaak ook van het type studio, appartement of loft. Wanneer u gaat renoveren, afwerken of inrichten, is het belangrijk dat u weet welke interieurstijl bij u past. Deze vaststelling ligt ons nauw aan het hart. 

Naast een 100% kwalitatieve en technische renovatie, afwerking en inrichting streeft MLD Projects ook naar een 100% kwalitatieve, esthetische omgeving. Een omgeving die de spiegel is van uzelf en waarin u zich meteen thuis voelt. Om dat persoonlijke interieur te creëren, werkt MLD Projects samen met een binnenhuisarchitect. Hiermee krijgt u als het ware een richtlijn die u helpt om de juiste kleuren, materialen, meubels en accessoires uit te zoeken. Kiest u binnen de interieurstijl, dan klopt het plaatje en krijgt u eenheid in uw interieur. De verschillende elementen vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Een goede binnenhuisarchitect is erop getraind om die juiste keuzes bij uzelf te ontdekken en vorm te geven. Hij of zij zal ook vermijden om zijn of haar eigen stempel op uw interieur te drukken. Beschouw de samenwerking met onze binnenhuisarchitect als een reis die u samen onderneemt. Een reis die uitmondt in een interieur dat naadloos aansluit bij uzelf, want dat is ons doel.

Om u wat inspiratie te geven, hebben we enkele interieurstijlen voor u verzameld. Uiteraard zijn er buiten deze populaire stijlen, nog veel meer interieurstijlen en moet iedereen zijn studio, appartement of loft inrichten zoals u het zelf wilt. Contacteer ons gerust met uw ideeën. Samen zetten we dit om naar een ontwerp en concreet plan.

We create your home

Wat zeggen onze klanten?

Het afwerken van onze loft hebben we volledig in handen gegeven van MLD Projects. In eerste instantie hadden we als jong koppeltje het idee om alles zelf uit te voeren, maar omwille van het ontbreken van tijd en ervaring toch maar in zee gegaan met een ervaren firma om de werken uit te voeren. MLD Projects heeft dan ook alle werken uitgevoerd en we zijn enorm tevreden.