Renovatie appartement in Nieuwpoort? 1 prijs | MLD Projects

Aannemer renovatie appartement in Nieuwpoort rekent één vaste prijs

Bent u op zoek naar een specialist die u helpt bij uw renovatie appartement in Nieuwpoort? Of voor een badkamerrenovatie in Nieuwpoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u uw studio, appartement of loft renoveren, en bijvoorbeeld van uw oude badkamer een nieuwe badkamer maken? In dat geval kunt u rekenen op de ervaren vakmensen van MLD Projects, erkend aannemer en renovatiedeskundige, gespecialiseerd in de renovatie van studio’s, appartementen en lofts.

Zo helpen wij uw droomrenovatie te realiseren

 • Wij nemen meer dan de nodige tijd om deskundig en professioneel met u mee te denken.
 • Wordt de studio, appartement of loft van uzelf of bent u van plan het te verhuren? Wij stemmen onze renovatie af op uw wensen.
 • Bij MLD Projects hebt u slechts één aanspreekpunt die uw project van begin tot eind beheert.

U geniet razendsnel van uw renovatie appartement in Nieuwpoort, loft of studio. Dat geldt uiteraard ook indien u een badkamerrenovatie in Nieuwpoort op het oog hebt.

Het renoveren van studio’s, appartementen en lofts is onze passie én onze expertise. Wij houden ervan binnenruimtes te ontwerpen die zowel functioneel zijn als esthetisch aantrekkelijk.

Naast hoogstaand renovatiewerk bieden wij u een breed scala aan producten die het mogelijk maken om uw studio, appartement of loft een persoonlijk tintje te geven.

MLD Projects heeft 20 jaar ervaring. Nu al 20 jaar lang leggen wij ons toe op renovatie van studio’s, appartementen en lofts. In die tijd hebben we kennis gemaakt met verschillende indelingen en stijlen. Zo realiseerden wij zowel landelijke als klassieke, minimalistische en moderne projecten met een strak resultaat. Vrijwel elke klant is uiterst tevreden over onze diensten.

Wij hebben honderden tevreden klanten die ons hoog inschatten. Hun tevredenheidsscore is 98% en daar zijn wij best fier op.

Wordt u ook een van onze tevreden klanten?

Maak nu een geheel gratis en vrijblijvende afspraak. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Renovatie appartement in Nieuwpoort, loft of studio: zowel uw eigen stek als om te verhuren

Voor uw renovatie appartement in Nieuwpoort, studio of loft, gebruiken wij graag organische en natuurlijke materialen als hout, stenen, marmer, glas en keramiek. Wij proberen altijd alles zo eenvoudig mogelijk te houden en combineren bij voorkeur verschillende ontwerpen en kleuren.

PS: uiteraard kunt u bij ons terecht voor elke renovatie appartement aan de kust.

Bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw project houden wij altijd rekening met uw behoeften. Vaak is de materiaalkeuze gebaseerd op het volgende uitgangspunt: bent u van plan uw studio, appartement of loft zelf te betrekken, of is het bedoeld om te verhuren?

  Ziet u uw studio, appartement of loft in Nieuwpoort eerder als opbrengsteigendom? Dan stellen wij u in de eerste plaats hoogwaardige materialen voor die tegen een stootje kunnen. En dat hoeven niet altijd de duurste te zijn. Wij zoeken de juiste betaalbare materialen voor u uit en helpen u op die manier meer winst te genereren.

  Maar wat ook uw bedoeling is, wij garanderen u een afwerking van hoge kwaliteit.

  • U wordt de eigenaar van een warm appartement die uw persoonlijkheid uitstraalt en waar u zich thuis voelt.
  • Of u krijgt een opbrengsteigendom vol degelijke, duurzame, betaalbare materialen, waardoor u uw winst optimaliseert.

  MLD Projects heeft alles wat u nodig hebt voor uw project, ook voor uw badkamerrenovatie in Nieuwpoort

  Wij garanderen u een vakkundig resultaat, wij renoveren immers al studio’s, appartementen en lofts sinds 2002, zowel kleine renovatiewerken als totale renovaties.

  Hebt u een vakman nodig? MLD Projects is in de eerste plaats een vakman in sanitair.

  Badkamer renovatie en renovatie keuken horen thuis onder de noemer kleine renovatiewerken en gedeeltelijke verbouwing. Wij kunnen alle badkamer stijlen aan en kunnen zeker ook uw complete badkamer plaatsen: moderne badkamers, landelijke badkamers, kleinere badkamers en zelfs goedkope badkamers, uiteraard inclusief alle types nieuw sanitair.

  Het hele appartement aanpakken beschrijven wij dan weer als een grondige renovatie, grote renovatie of complete verbouwing.

  Wat houdt dat allemaal in? Wij lijsten het hieronder graag even voor u op.

  • Sloop- en afbraakwerk en deskundig strippen
  • Centrale verwarming, duurzame verwarming, water en elektriciteit
  • Alle schrijnwerk met de nadruk op kwaliteit
  • Pleisterwerk, betegeling, vloer- en terrasrenovatie: we hebben 20 jaren ervaring als vloerder
  • Decoreren, schilderen en behangen
  • Renovatie van alle ruimtes volgens uw specificaties en wensen
  • Binnenhuisinrichting van A tot Z

  Duidelijke deadline en vaste prijs renovatie appartement in Nieuwpoort, loft of studio

  U kent uiteraard de meest gehoorde klacht over de bouwwereld? Dat men vaak niet weet hoe en wanneer het verbouwingsavontuur eindigt en wat de uiteindelijke kosten zijn van uw totaalrenovatie of badkamerrenovatie?

  Dat is bij ons helemaal anders! In MLD Projects vindt u een betrouwbare, lokale en ervaren aannemer die graag met u meedenkt over uw wensen en duidelijke afspraken maakt. Wij zijn trouwens expert in badkamer renovatie en rekenen altijd correcte prijzen aan.

  Details renovatie Nieuwpoort

  Bij ons geen uitgestelde opleveringsdata of loze beloften en zelfs geen variabele prijs. Renovatiespecialist MLD Projects biedt u een renovatie appartement in Nieuwpoort, loft of studio, aan voor een vaste prijs waarvan wij nooit afwijken. Dat beloven we u, en die belofte maken we altijd waar.

  In zee gaan met een gekende aannemer als MLD Projects is een goede keuze want u weet altijd op voorhand hoeveel uw renovatie studio, appartement of loft in Nieuwpoort u precies gaat kosten. U krijgt een exacte prijs en kent dus meteen uw exacte kosten. En dat is zeldzaam in onze sector!

  Bij het vaststellen van de deadline voor uw project houden wij rekening met alle mogelijke factoren zoals werkschema's, levertijden en opvolging ter plaatse.

  • Wij werken alles op tijd af.
  • Het risico dat uw project vertraging oploopt is klein.
  • De kans dat u een afgewerkt studio, appartement of loft hebt op het afgesproken tijdstip is groot.

  Van uw project maken wij onze zorg!

  Wij helpen u graag om uw studio, appartement of loft zonder stress te renoveren.
  Bij onze projecten zijn wij er altijd voor u, van begin tot eind. Wij bieden een goede service en helpen u uw project zo te plannen dat het past in uw leven en uw budget.

  U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u bij ons te veel betaalt. U mag rekenen op een aantrekkelijke prijs, ook voor een grote badkamerrenovatie.

  Is uw appartement ouder dan 10 jaar? Wist u dat u in dat geval slechts 6% btw betaalt voor uw renovatie appartement in Nieuwpoort, maar ook voor uw loft of studio? Wij helpen u bovendien de juiste premies te vinden. Op de pagina premiezoeker vindt u wellicht al wat inspiratie.

  Wilt u weten hoe MLD Projects te werk gaat?

  • Onze projectmanager komt bij u langs en meet alle ruimtes op.
  • Wij bezorgen u een offerte - zoals hierboven gezegd met één vaste totaalprijs.
  • U krijgt een duidelijke planning van de werken.

  Onze offerte is uiteraard vrijblijvend. U beslist in alle vrijheid of u wel of niet met ons in zee gaat.

  10 jaar garantie

  Als erkend aannemer bij de FOD Economie biedt MLD Projects 10 jaar garantie op alle projecten, dus ook op uw renovatie appartement in Nieuwpoort, studio of loft.

  Wilt u uw renovatieproject aanpakken met de beste materialen en vakmensen?

  Neem contact op met MLD Projects
  Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.

  Weet u waarom wij MLD Projects aanbevelen voor uw renovatie appartement in Nieuwpoort, studio of loft? Inclusief badkamerrenovatie in Nieuwpoort? Even doorklikken en u leest alle mogelijke argumenten.

  Of wilt u zelf aan de slag en bent u op zoek naar 5 praktische tips over hoe u uw studio, appartement of loft kunt renoveren? Klik dan ook even door.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een renovatie appartement in Oostende