Een succesvolle renovatie, afwerking en inrichting van uw appartement of loft. Overslaan en naar de inhoud gaan

MLD Projects, voor een appartement of loft waar u zich thuis in voelt.

Het geheim van een succesvolle renovatie, afwerking en inrichting van uw appartement of loft ligt natuurlijk aan vele factoren.

Er is in de eerste plaats de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zelfs de meest budgetvriendelijke materialen moeten nog altijd aan een hoge kwaliteitsstandaard voldoen. Zodat u er jarenlang ongestoord plezier aan kunt beleven. Bij MLD Projects beseffen we dat ten volle en gaan u dan ook enkel die materialen voorstellen met een bewezen staat van verdienste. Materialen die de tand des tijds moeiteloos doorstaan en waarvan u de kwaliteit dagelijks zal waarderen. Materialen met een perfect evenwicht tussen duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit.

Renovatie appartementIn de tweede plaats dienen deze materialen en toestellen ook deskundig geplaatst te worden. Een deskundige plaatsing is immers even belangrijk voor de algehele kwaliteit als het materiaal zelf. Vandaar het grote belang van de ervaren plaatsers van MLD Projects. Die zijn namelijk niet alleen 100% professioneel, deskundig en goed opgeleid, maar voeren hun vak ook uit met liefde. Zij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Een derde factor in het welslagen van uw renovatie, afwerking en inrichting is het centraal project management. Voor u als klant is de project manager van MLD Projects uw enige aanspreekpunt. U hoeft hetzelfde verhaal niet aan meerdere uitvoerders te vertellen. U vertelt het één keer en uw project manager zorgt ervoor dat uw wensen uitgevoerd worden. Uw MLD Projects manager is verantwoordelijk voor de opvolging en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Hij informeert u ook regelmatig over de vooruitgang van de werken en zorgt ervoor dat de afgesproken planning gerespecteerd wordt. Bij eventuele vragen of opmerkingen kunt u ons steeds rechtstreeks contacteren.

Last but not least, is MLD Projects er zich 100% van bewust dat de renovatie, afwerking en inrichting van uw appartement of loft een uniek project is voor u. Het is doorgaans een grote investering en het gaat bovendien om uw thuis. Het is de plaats waar u dagelijks in leeft. MLD Projects doet dan ook alle moeite om helemaal vanaf het begin uw wensen en verlangens grondig te leren kennen en in kaart te brengen. Alleen zo kunnen we namelijk onze ultieme doelstelling halen:  omgeving creëren die bij u past en waarin u zich thuis voelt.

We create your home

Renovatie experten lofts

Persoonlijke begeleiding

Met een ervaren project manager binnen het MLD Projects team begeleiden we u stap voor stap, van ontwerp tot materiaalkeuze.

Aannemer renovatie lofts

Voor ieders budget

Alle werken worden uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken vaste prijs (geen raming) volgens de regels van goed vakmanschap.

Bouwexperten lofts

Specialisten in hun vakgebied

Met +50 medewerkers, elk gespecialiseerd in hun vakgebied, worden alle werken van afbraak tot oplevering met de grootste zorg voor het kleinste detail uitgevoerd.

Wat zeggen onze klanten?

MLD Projects willen wij zeker en vast aanraden. Wij konden kiezen voor onze eigen interieurarchitect en de werken laten uitvoeren door MLD Projects of werken met hun eigen interieurarchitect. Door hun kennis en ervaring toch gekozen voor de interieurarchitect van MLD Projects en het was een prachtig uitgewerkt concept, tot in de details afgewerkt door vakbekwame mensen. Dank u voor het unieke resultaat.

Uw appartement of loft geheel of gedeeltelijk renoveren, afwerken en inrichten?

MLD Projects zorgt voor uw gewenst ‘thuisgevoel’ en begeleidt u zonder kopzorgen doorheen het hele proces.

  • Hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.
  • Deskundige plaatsing.
  • Centraal project management: slechts één aanspreekpunt.