Renovatie appartement? Met erkend aannemer | MLD Projects

Inspiratie voor de renovatie van uw appartement

Renovatie appartement | Renoveren appartement.

De renovatie van een appartement is een groot en uitgebreid project. Om er zeker van te zijn dat dit met de grootst mogelijke zorg gebeurt, doet u er goed aan om voor een échte specialist te kiezen. Bij MLD Projects hebben we intussen jarenlange ervaring opgebouwd in het renoveren van appartementen. Hierdoor komen wij zelden nog voor verrassingen te staan. Het is elke keer weer ons doel om een appartement er als nieuw uit te laten zien.

Waarom kiezen voor MLD Projects voor de renovatie van uw appartement?

Wie in zee gaan met MLD Project voor een appartementrenovatie kan rekenen op de volgende garanties.

  • Vaste prijs

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf direct weet waar u aan toe bent. Daarom werken we met een vaste prijs voor het renoveren van uw appartement. U komt niet onverwachts voor verrassingen te staan. Uw budget voor de renovatie kan dan ook exact nageleefd worden.

  • Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van appartementen zijn we ondertussen uitgegroeid tot ware experts. Dit wil zeggen dat we alle types appartementen al onder handen hebben genomen. Door uitsluitend met experts te werken, is de kwaliteit altijd uitzonderlijk hoog.

  • Strikte planning

De renovatie gebeurt volgens een strikte en realistische planning. Deze wordt vooraf door onze experts opgesteld en nauwgezet gevolgd. Hierdoor verloopt de renovatie van uw appartement vlot en probleemloos. U weet precies waar u aan toe bent. Niets is zo vervelend als een project dat continu uitloopt.

  • Sterke communicatie

Daarnaast is sterke communicatie ook een prioriteit. Uiteindelijk draait het erom dat u volledig tevreden bent. Dit is alleen mogelijk wanneer wij vooraf goed met u communiceren over wat uw wensen zijn. Door deze sterke communicatie vervolgens door te trekken tijdens het uitvoeren van de renovatie ontstaan er geen misverstanden.

  • Erkend aannemer

Van de overheid heeft MLD Projects het kwaliteitslabel ‘Erkend Aannemer’ mogen ontvangen. Het betreft een getuigschrift voor technische vakbekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit. Dit levert net dat extra stukje bewijs dat u met de goede partij in zee gaat.

Offerte renovatie appartement

Bij MLD Projects maken wij graag voor u een gratis, vrijblijvende offerte. We gaan dan samen kijken naar uw wensen, technische mogelijkheden en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ook ontvangt u dan een offerte tegen vaste prijs, op basis van de benodigde werkzaamheden en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die MLD Projects te bieden heeft?
Neem dan contact op via het contactformulier en binnen de twee werkdagen nemen onze experts, contact met u op.
Zo kan het renoveren van uw appartement van start gaan.

 

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken? Of een renovatie badkamer? Of meteen een totaalrenovatie appartement?

--> Of in het inrichten van uw appartement?