Renoveren tegen een vaste prijs, dat doen we | MLD Projects

Renoveren tegen een vaste prijs

Renovatie appartement

Heeft uw appartement of loft een renovatie nodig? MLD Projects is uw partner! Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, afwerken en inrichten van appartementen en lofts.

Wij voeren de werken uit en renoveren tegen een vaste prijs en volgens een strikt schema. Zo worden onvoorziene kosten vermeden en wordt het project op tijd opgeleverd.

Wat houdt renoveren tegen een vaste prijs allemaal in?

Service op maat

Als u kiest voor MLD Projects, dan kiest u voor het besparen van tijd, geld en frustratie.

Voor de uitvoering van uw project werken we met een project manager die een stappenplan volgt om het beste resultaat te bekomen.

  1. Plaatsbezoek

Een plaatsbezoek is de belangrijkste fase voor de renovatie van uw appartement of loft. Wij luisteren naar uw wensen, ideeën en noden. Onze project manager deelt zijn kennis, kijkt naar de technische mogelijkheden en zorgt voor een nauwkeurige opmeting.

  1. Offerte

We stellen een gedetailleerde offerte op voor uw project. Zo krijgt u een idee van de werken die moeten gebeuren.

  1. 3D tekening van uw appartement of loft

Wenst u een 3D tekening van uw appartement of loft? Dan volgt er eventueel nog een tweede bezoek met een interieurarchitect van MLD Projects. Hij maakt dan in samenspraak met u, een 3D tekening van het interieur van uw appartement of loft. Als u dat wenst, kan deze fase ook gebeuren met uw eigen interieurarchitect.

  1. Keuze van materialen

Wanneer uw project een duidelijke vorm heeft aangenomen, zullen wij samen met u de juiste materialen kiezen.

  1. Opmaak van een planning

Nadat alle materialen zijn gekozen en een voorschot is betaald, zullen wij uw project tot in detail uitschrijven in een dossier. De project manager zal de bestellingen plaatsen, werkplanningen opstellen, zorgen voor werfopvolging,…

  1. Start van de werken

Op een door u gekozen moment leveren wij alle materialen die nodig zijn en beginnen onze vakmannen aan uw project. De aan u toegewezen project manager volgt uw renovatie grondig op.

  1. Grondige poetsbeurt

Nadat alle werken uitgevoerd zijn, zullen wij ervoor zorgen dat uw pas gerenoveerd appartement of loft een grondige poetsbeurt krijgt.

  1. Definitieve oplevering van uw appartement of loft

Tot slot overloopt de project manager samen met u alle uitgevoerde werken.

10 jaar garantie zit ook in het 'Renoveren tegen een vaste prijs'

MLD Projects is geregistreerd als 'Erkend Aannemer' bij de FOD Economie. Voor de uitgevoerde werken zijn ook de aansprakelijkheidsgaranties van 10 jaar van toepassing.

Wilt u uw appartement of loft renoveren tegen een vaste prijs, met de beste materialen en vakmannen?

Het maakt niet uit waar uw appartement zich bevindt. Iemand nodig voor uw renovatie appartement in Oostende, renovatie appartement in  Nieuwpoort of renovatie appartement aan de kust? Eén adres! MLD-Projects!

Contacteer ons en vraag uw vrijblijvende offerte aan.

 

Ook geïnteresseerd in meer info over een renovatie keuken? Of een renovatie badkamer? Of meteen een totaalrenovatie appartement?

--> Of in de blog afwerking en inrichting van uw appartement of loft?