Aannemer renovatie Gent | MLD Projects

Dé aannemer renovatie Gent voor uw appartement

Bent u op zoek naar een passende aannemer om uw appartement, studio of loft in Gent te verbouwen? Hebt u een aannemer renovatie Gent nodig? In dat geval kunt u bij de ervaren vakmensen van MLD Projects terecht. Zij leveren kwaliteitsresultaten zonder gedoe. Echt!

Als erkend aannemer en renovatiearchitect met 20 jaar ervaring maken wij al uw dromen waar. Wij hebben alle expertise in huis om zowel uw casco appartement af te werken als al uw ruimtes om te toveren tot een volledig nieuwe aantrekkelijke woning.

Wij verzorgen uw traject van A tot Z. Dit omvat het opstellen van plannen, het verkrijgen van vergunningen, coördinatie met onderaannemers en leveranciers, projectmanagement en kwaliteitscontrole. Ook voor advies over materialen en afwerkingen kunt u bij ons terecht.

Bij MLD Projects geloven wij in het creëren van een prettige sfeer voor onze klanten. Daarom streven wij er altijd naar om een omgeving te creëren die zowel comfortabel als inspirerend is. Wij bespreken graag uw ideeën en komen met een plan dat aan al uw wensen voldoet.

In de voorbije jaren hebben wij als professionele aannemer renovatie Gent een uitgebreid portfolio aan projecten opgebouwd. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die gepassioneerd zijn door hun werk en streven naar het beste resultaat voor u als klant. Laten we meteen tonen wat wij kunnen.

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Bekijk de realisaties van deze aannemer renovatie Gent

We laten de foto's voor zich spreken.
(Klik op de thumbs om te vergroten)

Wat kan deze aannemer renovatie Gent voor u betekenen?

Bij deze aannemer renovatie Gent kunt u terecht voor een waaier aan diensten, denk aan algemene renovatiewerken, energiezuinige renovaties, complete verbouwingen of  totaalrenovaties en specifieke werkzaamheden.

MLD Projects is gespecialiseerd in verbouwingsprojecten van appartementen, studio's en lofts. Naast het renoveren van keukens, leefruimtes en de renovatie van badkamers installeert ons team onder meer ook nieuwe tegelvloeren en andere zaken die waarde toevoegen aan uw woning.

Ons ervaren team professionals kan alles aan. Het buigt zich zowel over eenvoudige en kleine veranderingen zoals het schilderen van uw muren en het opnieuw inrichten van uw kamers, als over uw volledige verbouwing en complete totaalrenovatie.

Dit kan MLD Projects, aannemer renovatie Gent, voor u doen

 • Afbraakwerken en deskundig strippen
 • Verwarming, waterleiding en elektriciteit
 • Alle schrijnwerk
 • Bepleistering, chape, plaatsen van vloeren en faiences
 • Schilder-, decoratie- en behangwerken
 • Renovatie van alle ruimtes naar uw wens
 • Interieurrenovatie en aankleding

  Transparantie over prijs en deadlines

  Heeft u genoeg van uitgestelde deadlines en loze beloftes? Bent u bang niet te weten hoe en wanneer uw verbouwingsavontuur eindigt en hoeveel uw verbouwing uiteindelijk kost? Dat is bij ons helemaal anders!

  MLD Projects werkt met vaste prijzen voor uw totaalrenovatie.

  Dat wil zeggen dat wij op voorhand een vaste prijs met u bespreken en daar later niet van afwijken. Uniek in de sector, dus!

  Daarnaast houden wij rekening met factoren als werkplanningen, levertijden en werfopvolging bij het opmaken van deadlines. Zo is de kans op vertraging van uw project minimaal en heeft u een afgewerkt appartement, studio of loft op het afgesproken tijdstip.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer renovatie Gent? Zoek niet verder, want u heeft die gevonden!

  Uw project, onze zorg

  Onze missie is duidelijk: uw appartement, studio of loft laten verbouwen hoeft geen stressvolle zaak te zijn. Wie samenwerkt met MLD Projects, dé aannemer renovatie Gent en referentie voor al uw renovatiewerken in Gent, kan op de beide oren slapen.

  Wij zijn immers een betrouwbaar en lokaal aannemersbedrijf dat graag met u meedenkt over uw wensen. Na een vrijblijvende offerte en/of gesprek krijgt u van ons een duidelijke planning en leiden wij alles in goede banen.

  Benieuwd hoe wij te werk gaan?

  Deze aannemer renovatie Gent:

  • Gebruikt duurzame materialen die garant staan voor een lange levensduur,
  • Werkt met energiezuinige oplossingen die u op lange termijn geld besparen,
  • Garandeert een hoge kwaliteit afwerking zodat elk project – ook het uwe – met precisie en zorg wordt afgewerkt,
  • Stelt klantenservice op nummer 1 – zoals het hoort,
  • En neemt de tijd om u en uw wensen grondig te leren kennen.

  MLD Projects, dé aannemer renovatie Gent voor uw appartement

  10 jaar garantie

  MLD Projects is geregistreerd als 'Erkend Aannemer' bij de FOD Economie. Voor de uitgevoerde werken zijn ook de aansprakelijkheidsgaranties van 10 jaar van toepassing.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een aannemer voor uw appartement in Kortrijk of elders in heel Vlaanderen. En voor de renovatie van uw appartement aan de kust.

  Deze aannemer renovatie Gent = uw ideale partner

  Zoek niet verder, want deze aannemer renovatie Gent is de ideale partner voor uw renovatieproject, ook en zeker als u duurzame keuzes wilt maken. Met klantenservice op nummer één en vakmanschap van de hoogste kwaliteit bieden wij duurzame en energie-efficiënte renovatiewerken die 100% zijn afgestemd op uw behoeften.

  Wij begrijpen dat elk renovatieproject uniek is. Wij nemen dan ook de tijd om u te leren kennen, zodat wij u kunnen voorzien van het voor u perfecte appartement, studio of loft.

   Het maakt niet uit hoe groot of klein de verbouwing is, deze aannemer renovatie Gent voert alles uit tot in de perfectie.

   Wij helpen u graag met alle aspecten van uw renovatie, van ontwerp tot oplevering.

   Door onze aandacht voor detail en up-to-date kennis van de beste renovatiepraktijken kunt u erop vertrouwen dat ons team een bevredigend resultaat neerzet dat al uw verwachtingen overtreft. Onze professionals voeren uw project uit met de grootste zorg en precisie.

   Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer renovatie Gent? Dan is MLD Projects de juiste keuze!

   Contacteer ons vandaag nog en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen de 2 werkdagen.

   Wordt u ook een van onze tevreden klanten? Laten we eraan beginnen!

   Neem contact op met MLD Projects
   Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.