Renovatie appartement kust: 1 grote meerwinst | MLD Projects

Renovatie appartement kust: zo haalt u een maximumrendement

Wilt u uw appartement aan zee renoveren? Dan is MLD Projects er om u te helpen. Als erkende aannemer zijn wij één van de weinige aannemers die zich hebben gespecialiseerd in het renoveren van appartementen. Ook uw renovatiedromen maken we waar, zelfs de meest luxueuze. Wij garanderen u een deskundige en professionele renovatie appartement kust.

MLD Projects staat graag in voor uw renovatie appartement aan zee, studio of loft, en ook in het binnenland.

Binnenkort geniet u zo hard van uw renovatie appartement kust

Dat u zult genieten, is iets dat wij u voor 100% kunnen garanderen. Want de renovatie van appartementen, studio’s en lofts én het ontwerpen van interieurs die zowel functioneel als esthetisch zijn, is onze expertise én onze passie. Daarvoor springen wij elke morgen goedgemutst ons bed uit.

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten voor studio’s, appartementen en lofts, met steeds hetzelfde doel:

"Wij geven uw ruimtes een persoonlijke uitstraling."

Al 20 jaar lang werken wij in verschillende stijlen, van hedendaagse stijl, landelijke stijl over klassieke stijl tot minimalistische en moderne stijl. Bijna elke klant met wie wij hebben gewerkt is enorm tevreden over onze diensten.

Wist u dat onze talrijke klanten ons een tevredenheidsscore van 98% geven?

Mogen wij u ook supertevreden maken? Wij kijken er alvast naar uit

Maak nu een geheel gratis en vrijblijvende afspraak. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Waarom uw renovatie appartement aan zee met MLD Projects?

Waarom u het best MLD Projects inhuurt bij de renovatie van uw appartement aan zee? Omdat MLD Projects al uw renovatiedromen waarmaakt.

Het maakt niet uit of u beschikt over een groot appartement, gemiddeld appartement, gelijkvloers appartement, duplex appartement of zelfs een resem oude appartementen. Wij garanderen u telkens opnieuw een meer dan vlotte samenwerking.

 • Wij zijn er voor u bij elke stap die u zet, staan u bij en denken met u mee.
 • Onze aanpak passen wij aan naargelang het uw eigen appartement is, of naargelang u het appartement wilt verhuren.
 • Bij MLD Projects krijgt u te maken met één aanspreekpunt, en dat is een ware zegen voor een efficiënte communicatie.

 

Renovatie appartement aan zee, zowel eigen woning als voor verhuur

Wij bieden u natuurlijke materialen aan zoals hout, steen, marmer, glas en keramiek, maar uiteraard ook andere. Wij combineren het liefst verschillende stijlen en kleuren en proberen het ontwerp altijd zo eenvoudig mogelijk te houden.

De basisvraag is de volgende: bent u van plan zelf in het appartement te gaan wonen of wilt u het appartement gaan verhuren? Aan dat gegeven passen wij onze materiaalkeuze aan. Maar in alle gevallen maken wij gebruik van de recentste technologieën en blijft de kwaliteit van de materialen én het werk ons uitgangspunt.

De renovatie van een appartement voor de verhuur voeren wij even kwaliteitsvol uit als bij een eigen appartement. Het enige verschil is dat wij in dat geval vooral prijsbewuste materialen voorstellen die bijzonder sterk en duurzaam zijn en een langere levensduur hebben. Want bij de verhuring staat de opbrengst centraal.

Overbodige luxe in een verhuurappartement is immers niet altijd nodig. Zolang het materiaal dat voor uw huuraccommodatie wordt gebruikt sterk genoeg is om tegen een stootje te kunnen, hoeft u er niet per se veel geld aan uit te geven.

"Weet u wat een van onze grootste uitdagingen is? Wij helpen u graag de meeste winst te genereren uit uw huurobject."

In elk geval garanderen wij u een afwerking van hoge kwaliteit.

 • U wordt de eigenaar van een warm eigen nest dat uw persoonlijkheid uitstraalt en waarin u zich thuis voelt.
 • Of u haalt winst uit een opbrengsteigendom dat volledig is ingericht met sterke en duurzame materialen die bovendien betaalbaar zijn.

 

MLD Projects heeft alles wat u nodig hebt voor uw project

Wij hebben alle ervaring die nodig is om uw renovatie appartement aan zee tot een goed einde te brengen en van uw ruimtes een prachtig appartement te maken. Verder bouwen wij ook casco appartementen af.

Bij ons kan u terecht voor kleine renovatiewerken én totaalrenovaties.

 • Vakkundig slopen en strippen
 • Verwarming, water en elektriciteit
 • Kwaliteitsvol schrijnwerk
 • Bepleisteren, betegelen, installeren van vloeren en tegels
 • Schilder-, decoreer- en behangwerkzaamheden
 • Renovatie van alle kamers volgens uw smaak
 • Interieurrenovatie en binnenhuisdecoratie
Voor uw renovatie appartement kust of renovatie appartement aan zee? Eén adres: renovatiespecialist MLD Projects 

Een renovatie badkamer en renovatie keuken vallen onder de noemer kleine renovatiewerken.

Transparante deadline en vaste prijs renovatie appartement kust

Ook wij hebben onze buik vol van te late leveringen en loze beloftes. Daarom hebben wij besloten om onze diensten aan te bieden aan een vaste prijs.

Dat betekent dat wanneer wij uw appartement aan zee renoveren, wij vooraf met u een prijs bespreken – een vaste prijs – en wij die later niet wijzigen.

Bij MLD Projects weet u met andere woorden altijd op voorhand hoeveel uw renovatie appartement aan zee u precies gaat kosten. En dat is een zeldzaamheid in onze sector!

Bij het vaststellen van deadlines voor projecten houden wij rekening met alle factoren zoals werkschema's, levertijden en opvolging ter plaatse. Op die manier is er geen risico op vertragingen en krijgt u uw voltooide project op het afgesproken tijdstip.

Wij verzorgen uw renovatieproject, ook financieel

Veel mensen weten niet altijd precies hoe en wanneer hun verbouwingsavontuur zal eindigen, hoe groot het zal zijn en hoeveel het zal gaan kosten.

Bij ons is dat helemaal anders! Wij zijn er om uw renovatie appartement kust, studio of lofts zonder stress te renoveren.

Wij bieden u een betrouwbare, lokale en professionele service tegen concurrerende tarieven – altijd beter dan de gemiddelde prijs per vierkante meter – en een bewezen hoge score op het vlak van klantvriendelijkheid en service.

Hoe dan ook, wist u dat u slechts 6% btw betaalt op uw renovatie appartement aan zee als dat ouder is dan tien jaar? Verder helpen wij u de beste renovatiepremies te vinden. Op premiezoeker vindt u al heel wat inspiratie.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Na de opmeting krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave en een duidelijke planning. Daarna leiden wij alles in goede banen.

Daarbovenop krijgt u 10 jaar garantie

MLD Projects is geregistreerd als erkend aannemer bij de FOD Economie. Voor de uitgevoerde werken zijn ook de aansprakelijkheidsgaranties van 10 jaar van toepassing.

Wilt u uw renovatie appartement kust aanpakken met de beste materialen en vakmannen? Ga dan in zee met MLD Projects.

Neem contact op met MLD Projects
Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.

Hier leest u uitgebreid waarom u het best voor MLD Projects kiest voor de renovatie van uw appartement aan zee.

Wilt u zelf aan de slag bij uw totaalrenovatie appartement aan zee? Dan vindt u hier 5 tips om uw appartement te renoveren.