Afwerking en inrichting appartement en loft | MLD Projects

Afwerking en inrichting van uw appartement of loft

Inrichting appartement

Bij de renovatie is ook de afwerking en inrichting van uw appartement of loft belangrijk. Dankzij onze jarenlange specialisatie in afwerking en inrichting van appartementen en lofts weten wij raad met elke situatie. MLD Projects beschikt over een ervaren team interieurarchitecten om u daarin bij te staan.

Naargelang van uw wensen en verlangens creëren wij samen het perfecte thuisgevoel. Dit gevoel ontstaat wanneer het interieur uw eigen innerlijke zelf weerspiegelt.

MLD Projects denkt graag met u mee en begeleidt u in dit proces.

Hoe verloopt de afwerking en inrichting van uw appartement of loft?

We doen een beroep op ons gespecialiseerd netwerk van deskundige en getalenteerde interieurarchitecten.

Interieurarchitecten

MLD Projects beschikt over een vakkundig team van binnenhuisarchitecten. Dit team is erop getraind om de juiste keuzes te maken bij de vormgeving van uw interieur. Zij zullen u de nodige richtlijnen bieden bij de keuze van kleuren, materialen, meubelen en accessoires. In overleg en gebaseerd op uw voorkeuren zal het team zorgen voor de interieurstijl die het best bij u past.

Interieurstijlen

Om uw droom te realiseren, is het nodig een bepaalde interieurstijl te kiezen. Er bestaan verschillende stijlen die elk uniek zijn op hun eigen manier. Elke stijl straalt een bepaalde sfeer uit en houdt daarbij rekening met verschillende inzichten. Zo is het belangrijk om niet alleen te kijken naar uw karakter, levensstijl en smaak, maar ook naar het type appartement of loft.

Hieronder vindt u enkele interieurstijlen ter inspiratie.

  • Country of landelijk

De kenmerken van deze stijl zijn: comfortabel, klassiek, rustig, warm en gezellig.

  • Industrieel en authentiek

Deze stijl is gebaseerd op het productieproces en wordt vooral toegepast in historische panden met een groot open interieur.

  • Klassiek

Deze stijl is rijk aan details, zeer verfijnd en kenmerkt zich door kwaliteit en precisie. De stijl wordt meestal op ambachtelijke of meesterlijke wijze afgewerkt en zorgt voor een statige en elegante woonomgeving.  

  • Modern

De moderne interieurstijl vloeit voort uit de art-decostijl. De vormen zijn de belangrijkste elementen van deze stijl. Bijna alles kan in een modern interieur.

  • Puur en tijdloos

Deze stijl zorgt altijd voor een frisse en trendy look. Meestal worden hierbij tijdloze elementen gekozen om een blijvend karakter te creëren. Daarnaast wordt er ingespeeld op details en gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout.

  • Romantisch

Een warm en comfortabel gevoel zijn de kenmerken van deze stijl. Decoratie en persoonlijkheid zijn belangrijk.

Wenst u meer info over de inrichting van uw appartement of loft? Contacteer ons.

 

Ook geïnteresseerd in meer info over een renovatie keuken? Of een renovatie badkamer? Of meteen een totaalrenovatie appartement?

--> Of in de blog verplichte maatregelen bij renovaties 2020?