Totaalrenovatie appartement of loft? Graag! | MLD Projects

Totaalrenoveren: hoe werkt het?

Totaalrenovatie appartement

Heeft u al eens nagedacht over de totaalrenovatie van uw appartement of loft? MLD Projects biedt u een totaalrenovatie tegen een vaste prijs!

Totaalrenovatie van uw appartement of loft: hoe gaan we te werk?

Een totaalrenovatie houdt in dat we uw appartement of loft vanaf ruwbouwniveau volledig renoveren, afwerken of inrichten. Hierbij houden we ons aan een strikte planning. Die planning dient als leidraad voor de realisatie van uw project. Zo verloopt alles op een efficiënte en effectieve manier binnen het afgesproken budget en tijdspanne.

Erkend aannemer

Door de FOD Economie zijn we aangewezen als 'Erkend Aannemer'. De erkenning wordt gegeven op basis van de aard van de uitgevoerde werken en omvang van een bedrijf.

'Erkend Aannemer' betekent expertise in technische vakbekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit.

Ons team

Bij MLD Projects werken we met meer dan 50 medewerkers die elk hun eigen specialiteit hebben. We hebben dus voldoende expertise en de nodige slagkracht om uw project uit te werken. Tot slot kunnen we garanderen dat het binnen de voorziene tijd afgewerkt zal zijn en dit tegen een vaste prijs – geen raming!

Wenst u een totaalrenovatie van uw appartement of loft? Contacteer ons en vraag uw vrijblijvende offerte aan.

 

Ook geïnteresseerd in meer info over een renovatie keuken? Of een renovatie badkamer? Of meteen een totaalrenovatie appartement?

--> Of in de blog renoveren tegen een vaste prijs?