Uw huis maakt u gelukkig | MLD Projects

Uw huis maakt u gelukkig

A Home Made For Me

Bij de creatie van een thuis, is thuisblijven een hobby. En het is toch leuk als uw huis u gelukkig maakt?

Nu - nog meer dan vroeger - spenderen mensen meer tijd in hun appartement, loft of studio. We spreken van 'cocooning' en de omgeving maakt effectief een verschil in ons geluk. Het huidige 'social distancing' klimaat betekent dat elk appartement, loft of studio nog crucialer wordt voor ons geluk en gemoedstoestand.

De huidige generatie hunkert ook naar individualiteit en cultiveert hun creativiteit en zelfexpressie via de inrichting van hun appartement, loft of studio.

Uw huis maakt u gelukkig!

We willen onze appartementen, lofts en studio’s renoveren met een persoonlijke, creatieve stijl die de kloof vult tussen onze steeds hogere esthetische ambities en de realiteit van het leven thuis. We willen een thuis ontwerpen, voor ons welzijn, fantasie en rust.

 'A Home Made For Me' is voor diegenen die hunkeren naar individualiteit, creativiteit en zelfexpressie in hun thuis. Het is een campagne dat de menselijke ervaring en realiteit weergeeft voor ieder van ons, die verlangt naar een ruimte die ons echt weerspiegelt - onze individualiteit, onze creativiteit, onze hoop en dromen.

MLD Projects ontwerpt uw appartement, loft en studio met een persoonlijke creatieve stijl, verbeeldingskracht en originaliteit.

"Creëer de thuis van uw dromen, vol met welzijn, fantasie en rust."

Een thuis, waar thuisblijven een hobby is. Een huis dat u gelukkig maakt.

 

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?  Of een renovatie badkamer? Of meteen een totaalrenovatie appartement?

-->En heeft u recht op een verlaagd btw-tarief?