Aannemer renovatie Brugge: 1 vaste prijs | MLD Projects

Aannemer renovatie Brugge nodig voor uw appartement?

Net een appartement, loft of studio gekocht in Brugge? En die heeft een nieuw jasje nodig? Of die is toe aan grote werken zoals een totaalrenovatie? Ga dan in zee met MLD Projects, de aannemer renovatie Brugge en als één van de weinige gespecialiseerd in de renovatie van appartementen, lofts en studio’s.

Wilt u een kamer renoveren, structurele veranderingen aanbrengen, ramen vervangen, een nieuwe keuken of badkamer installeren? MLD Projects vindt voor u de perfecte oplossing, ook voor heel specifieke werken.

Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk en coördineren alle werkzaamheden van voorbereiding tot afwerking. U leest het goed, we pakken alles aan van A tot Z en rekenen daarvoor één vaste prijs aan. Uniek in de bouwwereld in Vlaanderen.

Even kort? Bij ons krijgt u een compleet pakket, hoogstaande kwaliteit en heel veel waar voor uw geld.

Nagenoeg elke klant die we hebben geholpen is supertevreden. Onze tevredenheidsscore is 98%.

Mogen wij u ook supertevreden maken? We kijken er alvast naar uit!

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Bekijk de realisaties van deze aannemer renovatie Brugge

We laten de foto's voor zich spreken.
(Klik op de thumbs om te vergroten)

Wat doet deze aannemer renovatie Brugge?

MLD Projects is als algemene aannemer renovatie Brugge gespecialiseerd in werken als afbraak, elektriciteit, sanitair, pleister, muur- en vloertegel, gipsplaten, schrijnwerk, schilderen, gordijnen … Zelfs voor specifieke werken die binnenhuisarchitecten vereisen kan u bij ons terecht.

Wij houden toezicht op het bouwproces en zorgen ervoor dat het voldoet aan alle specificaties in het contract.

Wij beheren inderdaad alles, van planning tot budgettering, en houden toezicht op de kwaliteit van het werk. Bovendien lossen we eventuele problemen altijd vlotjes op.

Door onze meer dan 20-jarige ervaring in het vak zijn onze kennis en expertise niet alleen groot, wij hebben ook vakbekwame mensen met passie, kennis en kunde voor hun job. We kennen ze door en door en weten welk goud we in handen hebben.

Wat verstaan we onder renovatiewerken?

Renovaties zijn kleine of grote veranderingen aan uw appartement om de kwaliteit, het uiterlijk of het gemak ervan te verhogen. Ze omvatten alles van het schilderen van de muren en het installeren van nieuwe vloertegels tot het volledig renoveren van alle ruimtes.

Het aantal mogelijke renovaties aan uw appartement, studio of loft is eindeloos. Zo kunt u:

 • oude ramen vervangen,
 • een nieuwe douchewand installeren,
 • een nieuwe laag verf aan de woonkamer toevoegen,

U kunt ook een nieuwe badkamer plaatsen of uw oude badkamer renoveren tot een hemelse ruimte waar u 's ochtends echt ontspant. Of uw keuken verbouwen tot een ruimte waarin elk aspect van uw kookkunsten tot zijn volle recht komt.

Vraagt u zich af wat het beste is? Een nieuwe keuken plaatsen of renoveren?

Waarom in zee gaan met deze aannemer renovatie Brugge?

Wilt u een gedeeltelijke of volledige renovatie van uw appartement? Als u beslist in zee te gaan met deze professionele aannemer dan steekt u alvast één groot voordeel op zak: u hoeft nergens naar om te kijken.

MLD Projects regelt inderdaad alles voor u en rekent daarvoor geen relatieve prijs aan, wel één vaste prijs. En dat, beste lezer, is uniek in de Vlaamse bouwwereld.

De eindprijs van de gedeeltelijke of volledige renovatie van uw appartement, loft of studio is uiteraard afhankelijk van:

  • het aantal kamers dat u wilt renoveren,
  • hoeveel vierkante meters u hebt,
  • en welke materialen er nodig zijn.

  Uiteraard heeft ook de complexiteit van het ontwerp een grote invloed.

  Het doel van deze aannemer renovatie Brugge is ervoor te zorgen dat u vakmanschap en een kwalitatieve afwerking ontvangt tegen een eerlijke en inderdaad vaste prijs

  Ook meegenomen? De bouwpremies

  Wellicht kan u profiteren van een of meerdere van de bestaande bouwpremies in Vlaanderen. We sommen ze hieronder even voor u op.

  1. Premies renovatie Brugge

  De stad Brugge is op zoek naar manieren om mensen te helpen hun woning comfortabeler, gezonder, veiliger, duurzamer en aantrekkelijker te maken. Daarom reiken ze premies voor renovaties uit, ook voor appartementen, lofts en studio's.

  Hier vindt u een overzicht van de bestaande (ver)bouwpremies in Brugge.

  1. Renovatiepremies Vlaanderen

  Ook de Vlaamse Overheid biedt verschillende renovatiepremies aan om huiseigenaren aan te moedigen in hun woning te investeren. We denken aan woningverbeteringen die het energieverbruik verminderen zoals isolatie, verwarmingssystemen, ramen, deuren, …

  Maar ook voor het opnieuw schilderen, vervangen van vloeren, installeren van keukenapparatuur kunt u een premies verkrijgen.

  Zo bestaan er drie soorten renovatiesubsidies voor eigenaars die hun huis of appartement willen verbeteren, één ervan is de Vlaamse Aanpassingspremie.

  1. Renovatiepremies Federale Overheid

  Is uw appartement ouder dan 10 jaar? Dan hebt u recht op een verlaagd btw-tarief van 6% op de renovatiekosten. De enige voorwaarde is dat dezelfde aannemer de materialen levert en plaatst.

  Hier vindt u alles over de renovatiepremies van de Federale Overheid.

   Waarom in zee gaan met MLD Projects?

   Kwaliteitsvolle hoogwaardige materialen én perfecte afwerking

   Deze aannemer renovatie Brugge focust op het gebruik van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen.

   Gratis en vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw appartement, loft of studio in Brugge

   Onze projectmanagers komen naar uw locatie, meten alles op, maken de nodige foto’s en aan de hand daarvan maken we een gedetailleerde offerte op tegen vaste prijs. Wij hechten bij MLD Projects veel belang aan een persoonlijk contact, niet enkel bij de offerteopmaak maar ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

   Meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap

   MLD Projects staat garant voor uitstekende bouwwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis en deskundigheid. Ons team bestaat uit ervaren, gekwalificeerde en betrouwbare vakmensen die altijd gaan voor een hoogwaardige afwerking.

   Uitzonderlijke klantenservice

   Ons team zorgt voor een snelle respons en een vlotte projectuitvoering.

   Eén contact dat zeer goed communiceert

   MLD Projects vindt het belangrijk om zo veel en zo goed mogelijk te communiceren met u als klant. U bent immers de eindverantwoordelijke voor uw appartement, loft of studio.

   Waarvoor kan u bij MLD Projects terecht?

   Badkamers & sanitair

   Met onze renovatiediensten moderniseert u uw badkamer. Zonder dat u een fortuin hoeft uit te geven geniet u toch de voordelen van moderne technologie.

   Keukenrenovaties

   Ook de voorbereidende keukenwerken, en nieuwe keukens

   Tegelwerken

   Centrale verwarming

   Elektriciteit

   Wij zorgen voor een conforme aanpassing van de elektrische installatie aan de huidige normen en installeren ook elektrische vloerverwarming.

   Schrijn- en plakwerken

   We denken aan binnenpleisterwerk, gipsplatenreparatie, metselwerkrestauratie en nog veel meer.

   Op zoek naar een goede aannemer renovatie Brugge voor uw appartement, studio of loft?

   We hopen dat het bovenstaande u ervan heeft overtuigd dat MLD Projects een meer dan geschikte partner is voor algemene renovatiewerken van de hoogste kwaliteit.

   Mogen we u een vrijblijvend voorstel doen? Neem contact met ons op! Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Helemaal gratis en zonder ook maar enige verplichting. Maar zo leert u ons tenminste kennen, en dat is ons al heel veel waard!

   Neem contact op met MLD Projects
   Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.