Aannemer renovatie Kortrijk | MLD Projects

MLD-Projects, dé aannemer renovatie Kortrijk

Net een appartement, studio of loft gekocht in Kortrijk? Bent u op zoek naar een passende aannemer renovatie Kortrijk? Dan bent u op de juiste webpagina beland.

--> Voor de totaalrenovatie van uw appartement, studio of loft kunt u bij de ervaren vakmensen van MLD Projects terecht.

Als erkend aannemer en renovatiearchitect gespecialiseerd in appartementen maken wij al uw dromen waar. Wij hebben werkelijk unieke expertise én 20-jarige ervaring in huis. Daarom slagen wij erin elke kamer in uw appartement, studio of loft om te toveren tot een prachtige leefruimte. Maar we werken ook uw casco appartement volledig af en richten het in.

Waarvoor kunt u bij deze aannemer renovatie Kortrijk terecht?

Het team van MLD Projects voert alle mogelijke werken uit die bij een renovatie komen kijken. Altijd even professioneel en deskundig.

Wij lijsten even voor u op wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Afbraakwerken en deskundig strippen
 • Verwarming, waterleiding en elektriciteit
 • Alle schrijnwerk
 • Bepleistering, chape, plaatsen van vloeren en faiences
 • Schilder-, decoratie- en behangwerken
 • Renovatie van alle ruimtes naar uw wens
 • Interieurrenovatie en aankleding

Aannemer renovatie Kortrijk gezocht? MLD Projects biedt zich aan.

Transparantie over prijs en deadlines

Heeft u genoeg van uitgestelde deadlines en loze beloftes? Deze aannemer renovatie Kortrijk werkt met vaste prijzen voor uw totaalrenovatie.

Vaste prijs? Voor een totaalrenovatie? Inderdaad. Dat wil zeggen dat wij op voorhand een prijs met u bespreken en daar later nooit van afwijken. Uniek in de sector, dus!

Daarnaast houden wij rekening met alle bijkomende factoren zoals werkplanningen, levertijden en werfopvolging bij het opmaken van deadlines. Zo is de kans op vertraging van uw project minimaal en heeft u een afgewerkt appartement, studio of loft op het afgesproken tijdstip.

Uw project = de zorg van deze aannemer renovatie Kortrijk

Onze missie is duidelijk: uw appartement, studio of loft laten verbouwen hoeft helemaal geen stressvolle zaak te zijn.

MLD Projects is dé referentie voor al uw renovatiewerken in Kortrijk. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk en coördineren de werken van A tot Z. Dat wil zeggen van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

In veel gevallen weet u vaak niet hoe en wanneer uw verbouwingsavontuur eindigt. Of hoeveel uw verbouwing u uiteindelijk kost.

Dat is bij ons helemaal anders!

Wij zijn een betrouwbaar en lokaal aannemersbedrijf dat met u meedenkt over uw wensen. Bovendien werkt u met slechts één heel servicegericht aanspreekpunt. De communicatie verloopt dan ook meer dan vlot.

Na een vrijblijvende offerte en/of gesprek krijgt u van ons een duidelijke planning en leiden wij alles in goede banen.

Aannemer renovatie Kortrijk gezocht? MLD Projects biedt zich aan.

U kunt een beroep doen op verschillende renovatiepremies

Wij lijsten de stedelijke premies van de stad Kortrijk graag even voor u op.

 1. Dakisolatiepremie
 2. Groendak
 3. Hemelwaterput met pompinstallatie
 4. Scheiding regen- en afvalwater
 5. Stedelijke verbeteringspremie
 6. Stedelijke premie private huurmarkt

Maar ook bij De Vlaamse overheid kunt u aankloppen om een renovatiepremie aan te vragen.

 • De Vlaamse verbouwpremie (inclusief de vroegere verbeteringspremie) is er voor de renovatie van een woning die minstens 30 jaar oud is.
 • De Vlaamse aanpassingspremie biedt financiële steun bij de verbouwing van uw eigen appartement als 65-plusser, of bij de renovatie ervan als uw appartement bewoond wordt door een oudere.

Bezoek ook even de Premiezoeker op zoek naar andere bouwpremies. En vergeet ook niet aan te kloppen bij de federale overheid op zoek naar een premie om uw appartement, studio of loft te renoveren.

10 jaar garantie

MLD Projects is geregistreerd als Erkend Aannemer renovatie Kortrijk bij de FOD Economie. Voor de uitgevoerde werken zijn ook de aansprakelijkheidsgaranties van 10 jaar van toepassing.

Wilt u uw appartement of loft in Kortrijk renoveren met de beste materialen en vakmannen? Contacteer ons en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen de 2 werkdagen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht indien u op zoek bent naar een aannemer renovatie Gent of elders in heel Vlaanderen. En voor de renovatie van uw appartement aan de kust.

Geïnteresseerd?

Vul dit formulier in en we contacteren u binnen de 2 werkdagen om al uw vragen over de renovatie, afwerking en inrichting van uw studio, appartement of loft te beantwoorden. Heeft u een dringende vraag? Bel ons op het nummer 056 89 19 55. Wij helpen u graag én deskundig op weg.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.