Renovatie appartement in Oostende? 1 prijs | MLD Projects| MLD Projects

Aannemer renovatie appartement in Oostende rekent 1 vaste prijs

Wilt u uw appartement een volledig nieuwe uitstraling geven? Bent u op zoek naar een passende aannemer voor een renovatie appartement in Oostende? Of een renovatie appartement aan zee tout court? In dat geval bent u op de juiste plek terechtgekomen!

Voor de totaalrenovatie van uw appartement, studio of loft kan u bij de ervaren vakmensen van MLD Projects terecht. Inderdaad gespecialiseerd in.... appartementen, studio's en lofts.

Als erkend aannemer en renovatiedeskundige maken wij al uw dromen waar.

 • Wij nemen de tijd om ervaren, deskundig én professioneel met u mee te denken.
 • Wordt het appartement uw eigen stek of wilt u het verhuren? We passen onze aanpak aan.
 • Ook meegenomen? Bij MLD Projects hebt u maar één aanspreekpunt en dat maakt het communiceren supergemakkelijker.

Binnenkort geniet u van uw renovatie appartement in Oostende

Dat garanderen wij u voor 100%. Onze passie én expertise ligt in het renoveren van appartementen, studio’s en lofts en het ontwerpen van interieurs die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Naast ons eigen renovatiewerk bieden wij u een breed scala aan producten die het mogelijk maken om uw appartement, studio of loft een persoonlijk tintje te geven.

Wij beschikken over 20 jaar ervaring in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot minimalistisch en modern. Nagenoeg elke klant die wij hebben geholpen is supertevreden van onze diensten.

Wist u dat onze talrijke klanten ons een tevredenheidsscore van 98% geven?

Mogen wij u ook supertevreden maken? Wij kijken er alvast naar uit!

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Renovatie appartement in Oostende, zowel als eigen woning als voor verhuur

Wij gebruiken graag natuurlijke materialen zoals hout, steen, marmer, glas en keramiek. Verder combineren wij het liefst verschillende stijlen en kleuren en proberen wij het ontwerp altijd eenvoudig te houden.

Wij denken altijd met u mee en passen onze materiaalkeuze aan aan het feit of het nu gaat om een eigendom voor eigen gebruik, of bedoeld om te verhuren.

Een eigendom voor de verhuur voeren wij uit met dezelfde kwaliteit maar met materialen die vooral degelijk, kwalitatief en duurzaam zijn.

Omdat materialen in een verhuurappartement vooral tegen een stootje moeten kunnen, hoeven dat niet de duurste te zijn. Wij helpen u graag winst te generen op uw opbrengsteigendom.

In elk geval garanderen we u een kwalitatief hoogwaardige afwerking. U wordt eigenaar van een warm nest dat uw persoonlijkheid uitstraalt en waarin u zich thuis voelt. Of u genereert winst uit een eigendom dat vol degelijke en duurzame materialen staat.

MLD Projects heeft alle expertise in huis!

Omdat wij voor de renovatie appartement in Oostende alle expertise in huis hebben, toveren wij uw ruimtes om tot een werkelijk prachtig appartement, studio of loft. Maar ook casco appartementen werken wij af en richten wij in.

Wij doen zowel kleine renovatiewerken als totaalrenovaties

 • Afbraakwerken en deskundig strippen
 • Verwarming, waterleiding en elektriciteit
 • Alle schrijnwerk met nadruk op kwaliteit
 • Bepleistering, chape, plaatsen van vloeren en faiences
 • Schilder-, decoratie- en behangwerken
 • Renovatie van alle ruimtes naar uw wens
 • Interieurrenovatie en aankleding

Onder kleine renovatiewerken verstaan wij de renovatie badkamer en renovatie keuken.

Transparantie over prijs renovatie appartement in Oostende en deadlines

Heeft u genoeg van uitgestelde deadlines en loze beloftes? Renovatiespecialist MLD Projects werkt met een vaste prijs voor uw totaalrenovatie. Dat wil zeggen dat wij voor de renovatie van uw appartement in Oostende op voorhand een prijs met u bespreken en daar later niet – NOOIT – van afwijken.

De uiteindelijke kosten kent u ruim op voorhand. En dat is uniek in de sector!

Details renovatie Oostende

Daarnaast houden wij rekening met alle factoren zoals werkplanningen, levertijden en werfopvolging bij het opmaken van deadlines. Zo is de kans op vertraging van uw project minimaal en heeft u een afgewerkt appartement, studio of loft op het afgesproken tijdstip. Op tijd dus!

Uw project, onze zorg!

Onze missie is duidelijk: uw appartement, studio of loft laten verbouwen hoeft helemaal geen stressvolle zaak te zijn. MLD Projects is dé referentie voor al uw renovatiewerken in Oostende.

In veel gevallen weet u vaak niet hoe en wanneer uw verbouwingsavontuur eindigt en hoeveel uw verbouwing uiteindelijk kost. Dat is bij ons helemaal anders! In MLD Projects vindt u een betrouwbare, lokale en ervaren aannemer die graag met u meedenkt over uw wensen.

Wist u trouwens dat u slechts 6% btw betaalt indien uw appartement ouder is dan 10 jaar? Wij snorren ook de juiste premies voor u op.

Na de opmeting krijgt u van ons een vrijblijvende offerte en een duidelijke planning. Daarna leiden wij alles in goede banen. Benieuwd hoe we te werk gaan?

10 jaar garantie

MLD Projects is geregistreerd als Erkend Aannemer bij de FOD Economie. Voor de uitgevoerde werken zijn ook de aansprakelijkheidsgaranties van 10 jaar van toepassing.

Wilt u uw renovatie appartement in Oostende aanpakken met de beste materialen en vakmannen?

  Neem contact op met MLD Projects
  Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.

  Hier leest u uitgebreid waarom u het best voor MLD Projects kiest voor de renovatie van uw appartement in Oostende.

  En wilt u zelf aan de slag bij uw renovatie appartement in Oostende? Hier vindt u 5 tips om uw appartement te renoveren.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een renovatie appartement in Nieuwpoort. Of voor een renovatie appartement kust tout court.